Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@05:11:27 GMT

بخشداری بسطام با زلزله ۲ریشتری هم تخریب خواهد شد

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۱۸۱۵۰

بخشداری بسطام با زلزله ۲ریشتری هم تخریب خواهد شد

شاهرود - فرماندار شاهرود بابیان اینکه تقویت زیرساخت‌های مدیریت بحران باید از همین مجموعه فرمانداری و بخشداری‌ها صورت گیرد، گفت: بخشداری بسطام با زلزله دو ریشتری هم تخریب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی در نشست مدیریت بحران شاهرود که پیش از ظهر یکشنبه در فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، ضمن بیان اینکه بخشداری بسطام با زلزله دو ریشتری هم تخریب می‌شود، تأکید کرد: بخشداری به‌عنوان مرکز فرماندهی و مدیریت بحران در بخش بسطام، در یک مدرسه مخروبه چند ده‌ساله واقع‌شده که متأسفانه استانداردهای لازم را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ساختمان بخشداری جدید نزدیک به ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و می‌بایست نگاه ویژه‌ای نسبت به مجموعه بخشداری داشته باشیم تا این مکان که در روزگار حادثه، خود باید مقر فرماندهی مدیریت بحران باشد، به یک بحران بدل نشود.

سالن مدیریت بحران بسطام و بیارجمند تکمیل شود

رئیس شورای مدیریت بحران شاهرود گفت: تنها سالن مدیریت بحران شهرستان که کاملاً تکمیل‌شده، سالن شهرداری است که البته باید گلایه کرد که هیچ اقدامی نسبت به نصب تابلوی آن نشده و چندین بار قول پیگیری آن داده‌شده است اما در کنار این طرح باید گفت دو ساختمان دیگر در حوزه مدیریت بحران بلاتکلیف هستند یکی ساختمان امور بحران شهر بسطام و دیگری در شهر کلاته خیر که استدعا داریم نسبت به تکمیل این دو ساختمان نیز همکاری‌های لازم صورت گیرد.

هاشمی بابیان اینکه زمین سالن مدیریت بحران شهر مجن نیز تهیه‌شده است، تأکید کرد: فرمانداری اعلام آمادگی دارد به دلیل اینکه امسال اعتبارات توزیع‌شده‌اند، در سال آینده اعتباری را به این مکان تخصیص دهیم که می‌تواند این اعتبارات از محل تخصیص اعتبارات حوادث غیرمترقبه استانداری سمنان صورت گیرد و فرمانداری شاهرود هم مقداری را از محل تملک دارایی به این طرح پرداخت خواهد کرد.

وی افزود: مجن، کلاته خیج و بسطام دارای اهمیت ویژه‌ای هستند چراکه بعضاً شاهد وقوع برف‌های سنگین در این محدوده و ضرورت اسکان درراه ماندگان هستیم و همچنین این مناطق شاهد زلزله و سیل نیز بوده‌اند که ساختمان مدیریت بحران در آن‌ها ضرورت دارد.

خشکسالی دغدغه بزرگ شاهرودی ها

معاون استاندار سمنان در دیگر بخش سخنان خود، گفت: برگزاری مانور زلزله و همچنین دوره آموزشی مدیریت بحران دو مقوله مهم در مجموعه مدیریت بحران استان سمنان بود که طی دو سال اخیر با مشارکت دستگاه‌های عضو شاهد اجرای آن برای نخستین بار بودیم و این از نگاه مثبت مسئولان استانداری نسبت به مقوله مدیریت بحران نشاءت می‌گیرد.

هاشمی تأکید کرد: شاهرود در زمره شهرستان‌های حادثه‌خیز است که در آن آتش‌سوزی جنگل‌ها، سیل، زلزله و خشک‌سالی مسبوق به سابقه قلمداد می‌شود لذا برگزاری نشست‌های مدیریت بحران در این شهرستان دارای اهمیتی ویژه است

وی افزود: امروز خشک‌سالی به‌مثابه یک بحران در شاهرود مهم‌ترین تهدید است و علاوه بر اینکه باید دست به دعا بر پناه ایزد یکتا داشته باشیم، می‌بایست اقدامات لازم را نیز در راستای کاهش مخاطرات مرتبط با خشک‌سالی در دستور کار قرار دهیم تا بتوانیم آثار سوء آن را کاهش دهیم.

بیمه روستایی ترویج شود

فرماندار شاهرود بابیان اینکه بخشداران و دهیاران می‌بایست مقوله بیمه روستایی را به جد پیگیر باشند، تأکید کرد: بیمه‌های روستایی می‌تواند با هزینه‌ای بسیار کم در شاهرود به‌صورت پایلوت انجام شود تا بدین‌وسیله بتوانیم در راستای کاهش مخاطرات طبیعی و آثار سوء آن اهتمام داشته باشیم.

هاشمی تأکید کرد: نظام‌مهندسی دقت لازم را در راستای مقاوم سازی خانه ها با تجربه ای که مدیران ما از کرمانشاه به دست آوردند باید در نظر داشته باشد اما از سوی دیگر بنیاد مسکن، مسکن و شهرسازی و شهرداری ها نیز می بایست به این مهم عنایت ویژه ای داشته باشند تا شاهد کمترین خسارات در حوادث احتمالی باشیم.

وی افزود: مدیران آبفای شهری و روستایی نیز باید نسبت به شناسایی و جانمایی نقاطی در سطح شهرستان اقدام کنند تا چنانچه شهرستان با کمبود آب به خصوص در آستانه فصل گرما مواجه شد، نگران تامین آب و مدیریت آن نباشیم که این امر از امروز باید دقت نظر لازم را بر آن مشاهده کنیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۸۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری

به گزارش خبرآنلاین،در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله، علیرضا زاکانی، شهردار تهران در گفتگو با خبرنگاران درباره آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله اظهاراتی داشت. او اعلام کرد: در ابتدا، تمرکز ما بر کاهش آسیب‌پذیری شهر تهران نسبت به زلزله است. سپس، درک صحیح ابعاد زلزله و تشخیص سریع وقوع آن برای ما بسیار اهمیت دارد. در این راستا، پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه تکنولوژی شتاب‌نگارها و سیستم‌های تشخیص زودرس زلزله در شهر تهران روی داده است.

ایسنا در خبری نوشت:وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903998

دیگر خبرها

  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر